Headlines
Αναρτήθηκε: Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Πώς μετατρέπεις μία ιδέα σε επιχείρηση;

Διαμορφωμένο ειδικά για τις ανάγκες των ιδρυτών startup εταιριών στην Ελλάδα και παγκοσμίως, το The Lab υιοθετεί την πρακτική γνώση και την καθοδήγηση για δράση προς τον κεντρικό του στόχο: την έναρξη μίας νέας
και ξεχωριστής επιχείρησης.
Σε τι ξεχωρίζει;
Πρώτον, υλοποιείται μέσω της πρωτοποριακής διαδικτυακής e-venturing πλατφόρμας που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες των συμμετεχόντων να παρακολουθήσουν από οπουδήποτε και με τον δικό τους ρυθμό.
Δεύτερον, δίνει έμφαση στην πρακτική γνώση, τη δράση βήμα προς βήμα, και στο αποτέλεσμα: την προετοιμασία αν όχι δημιουργία μίας νέας επιχείρησης. Και τρίτον, εμπλέκει Ειδικούς και επιχειρηματίες από όλον τον κόσμο, οι οποίοι θα δίνουν σε καθημερινή βάση το παρόν, με πάθος για το επιχειρείν και επιθυμία να δούνε εξαιρετικές ιδέες να παίρνουν ζωή!
3 απλά βήματα για να αναδείξετε την ιδέα σας
Έχετε ακούσει για την "anti-application" διαδικασία που έχει δημιουργήσει η Metavallon για το The Lab? Δείτε εδώ το σχετικό video που περιγράφει τα 3 απλά βήματα για την εγγραφή σας.
Οι εγγραφές για το The Lab ολοκληρώνονται οριστικά στις 23 Νοεμβρίου. Όσοι πρόλαβαν το πρώτο deadline στις 20 Νοεμβρίου θα συμμετέχουν και στο Bold Idea Launch event το Σάββατο 23 Νοεμβρίου. Μια εξαιρετικά σημαντική συνάντηση με τη συμμετοχή του δικτύου μεντόρων της Metavallon στην Ελλάδα, και αποκλειστικά για όσους φιλοδοξούν να δημιουργήσουν το μέλλον που οραματίζονται μέσα από τον κόσμο του επιχειρείν.
Μάθετε περισσότερα για το The Lab και εγγραφείτε εδώ!

Από το Blogger.