Headlines
Αναρτήθηκε: Σάββατο 3 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

«Ιστορική μέρα για τον ΣΟΨΥ Πάτρας» - Ένας σκληρός αγώνας 5 χρόνων σήμερα δικαιώνεται

Δημοσιεύτηκε επισήμως ο μειοδοτικός διαγωνισμός
που αφορά στην αγορά ακινήτου για την στέγαση του Κέντρου Ημέρας και Προστατευμένων Διαμερισμάτων για ψυχικά πάσχοντες από τον Δήμο Πατρέων με φορέα λειτουργίας τον ΣΟΨΥ Πάτρας.

Η Α’ φάση της δημοπρασίας θα γίνει 3 Ιουνίου 2014, ημέρα Τρίτη, ώρα 10π.μ.

Ένας σκληρός αγώνας 5 χρόνων σήμερα δικαιώνεται.

Σύντομα η πόλη μας θα έχει από το πρωί έως το βράδυ ένα σύγχρονο κτίριο που θα καλύπτει τις ανάγκες των ψυχικά ασθενών και των οικογενειών τους, που δυστυχώς συνεχώς πολλαπλασιάζονται.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Υπουργείο Υγείας που μας εμπιστεύτηκε δίνοντας μας την έγκριση σκοπιμότητας και την άδεια λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας, τον πρώην δήμαρχο Πατρέων κο Ανδρέα Φούρα, ο οποίος ξεκίνησε την διαδικασία υποβολής του φακέλου, τον δήμαρχο Πατρέων κο Γιάννη Δημαρά που συνέχισε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την υποβολή του έργου και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κο Απόστολο Κατσιφάρα, ο οποίος με προσωπικό ενδιαφέρον φρόντισε την ένταξη του έργου στο ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΕΣΠΑ.

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν με κάθε τρόπο δείχνοντας έτσι ότι η κοινωνία μπορεί να υπάρξει μόνο με την κοινωνική αλληλεγγύη.

Είμαστε εδώ και οι πόρτες μας είναι ανοιχτές από το πρωί έως το βράδυ για όσους το έχουν ανάγκη.

Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία Πάτρας (ΣΟ.Ψ.Υ. ΠΑΤΡΑΣ) 
Σισσίνη 6 - Τ.Κ. 262 25, ΠΑΤΡΑ
τηλ. 2610-621.273, 6977.452 647
http://www.sopsipatron.gr/

Από το Blogger.