Headlines
Αναρτήθηκε: Δευτέρα 12 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Πάτρα: "Πέφτει" ξύλο τις νύχτες - Νεαροί με ρόπαλα και κράνη κάνουν επιθέσεις σε "στόχους''

Δύο άγρια μεμονωμένα επεισόδια μεταξύ νεαρών τα τελευταία βράδια - Εντείνει τις περιπολίες της η
ΕΛ.ΑΣ. Σε έξαρση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα τα επεισόδια κατά την διάρκεια της νύχτας από αγνώστους σε ομάδες ή μεμονωμένα άτομα.

Οι άγνωστοι φορούν κράνη και κουκούλες και κάνουν επιθέσεις σε άτομα που έχουν βάλει στο στόχαστρο για τη δράση που έχουν σε αντίπαλες ομάδες , οπαδικού ή ακόμα και πολιτικού περιεχομένου.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής τρία άτομα, όπως γράφει το patrasevents πιθανότατα οπαδοί του Παναθηναϊκού, επιτέθηκαν σε νεαρό, μάλλον φίλαθλο του Ολυμπιακού, στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, κρατώντας στα χέρια τους ξύλα. Ο νεαρός τη «γλίτωσε» με ορισμένες εκδορές. Παρόμοιο επεισόδιο έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Πάτρας στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Κανακάρη. Δύο άτομα φορώντας πάλι κράνη και κρατώντας ξύλα στα χέρια επιτέθηκαν σε πεζό και ξεκίνησαν να τον χτυπούν.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ακόμα εξακριβώσει αν το συγκεκριμένο περιστατικό έχει σχέση με οπαδικές διαφορές. Ωστόσο, βρίσκεται σε ετοιμότητα, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της παρόμοια μεμονωμένα επεισόδια θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και για τον λόγο αυτό ήδη έχει ενισχύσει τις βραδινές της περιπολίες.

Από το Blogger.