Headlines
Αναρτήθηκε: Σάββατο 3 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Ανδρέας Κατσανιώτης: Ένα ακόμα «βήμα» προς την αλλαγή…

Όλα είναι έτοιμα προκειμένου απόψε το βράδυ, στις 8, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας
Κατσανιώτης να εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στην Πάτρα. Θα προηγηθεί αγιασμός και θα ακολουθήσει ομιλία του υποψηφίου Περιφερειάρχη, καθώς και παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αχαΐας της παράταξης «Μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας».

Κατά την ομιλία του, στην πρώτη μεγάλη και ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιεί στην Πάτρα, ο κ. Κατσανιώτης αναμένεται να αναφερθεί στην προσωπική του απόφαση να διεκδικήσει την Περιφέρεια και στις αλλαγές που στοχεύει ως Περιφερειάρχης, προκειμένου η Δυτική Ελλάδα να αποκτήσει ταυτότητα και ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το εκλογικό κέντρο του κ. Κατσανιώτη, βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Αγ. Ανδρέου και Ερμού και είναι ήδη πανέτοιμο και φωταγωγημένο, να υποδεχτεί τους χιλιάδες φίλους του υποψηφίου Περιφερειάρχη και να αποτελέσει από εδώ και πέρα το «στρατηγείο» του συνδυασμού του για το υπόλοιπο του προεκλογικού αγώνα.

Το εκλογικό κέντρο του Ανδρέα Κατσανιώτη θα είναι ανοικτό καθημερινά προκειμένου να υποδέχεται τους πολίτες ενώ εκεί θα «χτυπάει» πλέον η καρδιά του συνδυασμού στην Πάτρα. Γι’ αυτό και ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης δεν αντιμετωπίζει τα αποψινά εγκαίνια ως μία τυπική υποχρέωση, αλλά ως ένα ακόμα «βήμα» προς την μεγάλη αλλαγή που επιθυμεί να φέρει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Από το Blogger.