Headlines
Αναρτήθηκε: Σάββατο 3 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Πάτρα: Εξαγωγικές ευκαιρίες στη Ρωσία: Πώς να προωθήσετε τα προϊόντα σας - Σεμινάριο από την ΕΕΔΕ

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων
(ΕΕΔΕ), σε συνεργασία με την εταιρεία συμβουλευτικής Knowledge Industry Group διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα «Εξαγωγικές Ευκαιρίες στη Ρωσία: Πώς να Προωθήσετε τα Προϊόντα Σας», το Σάββατο, 10 Μαΐου 2014 και ώρα 10.00-18.00.
Το σεμινάριο έχει ως σκοπό να προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις ευκαιρίες και προοπτικές που παρουσιάζονται σήμερα στην Ρωσία. Θα προσφέρει στους συμμετέχοντες εξειδικευμένη γνώση και βήμα προς βήμα καθοδήγηση, ώστε η εξαγωγική τους δραστηριότητα να χτιστεί σε στέρεα θεμέλια, βάσει της εμπειρίας των ειδικών και να διεξαχθεί επιτυχώς.
Το σεμινάριο απευθύνεται:
-    Σε επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη Εξαγωγικών Επιχειρήσεων και συμβούλους σε θέματα Εξαγωγών και E-Commerce.  
-    Σε νέους επιχειρηματίες που βλέπουν τις ευκαιρίες στο διεθνές περιβάλλον και επιθυμούν να τις αξιοποιήσουν. 
-    Σε όλους όσοι σκέφτονται να επιχειρήσουν ένα άνοιγμα στην αγορά της Ρωσίας αλλά δεν ξέρουν πώς να το πραγματοποιήσουν.
Συνοπτικό Πρόγραμμα 
-    Λόγοι για τους οποίους πρέπει να εξάγετε στην Ρωσία
-    Προϋποθέσεις για μια ανταγωνιστική εξαγωγική δραστηριότητα και βήματα επιτυχίας
-    Πότε μια επιχείρηση είναι έτοιμη να εξάγει; 
-    Στρατηγική τιμολόγησης 
-    Είσοδος στην Ρωσική αγορά και κανάλια διανομής 
-    Πιστοποίηση Εισαγόμενων Προϊόντων 
-    Διαδικαστικά-Δασμολογικά -Τελωνειακά θέματα
-    Προετοιμασία φορτωτικών εγγράφων εξαγωγής
-    Συσκευασία / Ετικέτα
-    Χρηματοδοτικές λύσεις
Εισηγήτρια θα είναι η κ. Τζένη Σκοτίδη, Γενική Διευθύντρια της SimplyExports και Συντονίστρια της Επιτροπής Εξαγωγών του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου. Εργάστηκε στην Αμερική στον Τραπεζικό χώρο ως στέλεχος της Διεύθυνσης International Division  & Trade Finance. Μετά από δέκα χρόνια Τραπεζικής εμπειρίας, επέστρεψε στην Ελλάδα και συνέχισε να εργάζεται στον Τραπεζικό χώρο ως Διευθύντρια στον τομέα του Retail Banking, Trade Finance and International Banking με πολυετή συμμετοχή στο παγκόσμιο Τραπεζικό συνέδριο SIBOS. Μετά από 22 χρόνια συνεχούς εργασίας στην Τράπεζα Eurobank, ίδρυσε την συμβουλευτική εταιρεία SimplyExports που ειδικεύεται στην σωστή προετοιμασία μιας εξαγωγικής δραστηριότητας καθώς και στην διαχείριση των Εξαγωγικών Διαδικασιών
Το κόστος των προγραμμάτων της ΕΕΔΕ μπορεί να καλυφθεί από το 0.45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.
Επίσης, τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΕΔΕ, η οποία είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προσφέρονται στους Νέους που είναι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με έκπτωση 50%.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, κ. Άντυ Γαρδίκη, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573, Fax: 2610 361517, e-mail: patra@eede.gr, website: www.eede.gr

Από το Blogger.