Headlines
Αναρτήθηκε: Κυριακή 11 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Πάτρα: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Σπαρτινού. Βρέθηκε στο Ρίο, στο Κουκούλι και σε εκδήλωση για τον πολιτισμό στο Πολύεδρο

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Κώστας Σπαρτινός μαζί με μέλη και υποψηφίους της ΡΑΠ-Πάτρα,
Ανθρώπινη Πόλη βρέθηκε στο Ρίο. Η πολυμελής ομάδα της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη με επικεφαλής τον Κώστα Σπαρτινό επισκέφτηκε την αγορά του Ρίου και περιόδευσε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετούς επαγγελματίες αλλά και κατοίκους της περιοχής και να ενημερωθούν για τα ζητήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα τους.

Το Σάββατο το πρωί ο Κώστας Σπαρτινός μαζί με τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Θέμη Κοτσυφάκη καθώς και με μέλη της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη βρέθηκε στο Κουκούλι. Εκεί σε καφενείο της συνοικίας μίλησε σε κατοίκους και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους  για τα προβλήματα της περιοχής. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο κ. Γιάννης Κούκος, ένας άνθρωπος με έντονη αντιστασιακή δράση στα χρόνια της δικτατορίας αλλά και με μεγάλη πολιτική και αυτοδιοικητική πορεία στην Πάτρα. Ο κ. Γιάννης Κούκος πήρε το λόγο και συντάχθηκε με την μεγάλη λαϊκή παράταξη της ανατροπής, στο δήμο, στην περιφέρεια και στη χώρα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία.


Στη συνέχεια, ο Κώστας Σπαρτινός παρευρέθηκε σε εκδήλωση με θέμα «Πολιτισμός εκτός των τειχών» που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του βιβλιοπωλείου «Πολύεδρο». Εκεί ο Κώστας Σπαρτινός έκανε μια σύντομη αναφορά στο όραμα και στις προγραμματικές θέσεις της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη για τον πολιτισμό και την πολιτιστική δραστηριότητα στην Πάτρα. Επίσης είχε την ευκαιρία να ακούσει τους δημιουργούς και του καλλιτέχνες της πόλης που παρουσίασαν το πολυποίκιλο έργο τους αλλά και κυρίως τις αγωνίες τους για την ερασιτεχνική δημιουργία σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον οικονομικής δυσπραγίας και αδιαφορίας από την πλευρά της δημοτικής αρχής.


Το πρωί του Σαββάτου πολυπληθές κλιμάκιο αποτελούμενο από μέλη και υποψηφίους της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη πραγματοποίησε περιοδεία στο κέντρο της πόλης και μοίρασε σε πολίτες το ενημερωτικό υλικό της παράταξης.

Από το Blogger.