Headlines
Αναρτήθηκε: Σάββατο 3 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΕΑΠ αγώνας Βόλεϊ: Κέρδισε η ΒΙΑ, Έχασε ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ε.Α.Π. δεν κατάφερε να κάνει το διπλό και να προκριθεί στην τελική φάση των play-off για την άνοδο στην Α2 μέσα στην Αμαλιάδα. Ηττήθηκε με 3-1 σετ από την ομάδα του ΚΟΡΟΙΒΟΥ, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη μέσα σε ένα γήπεδο «Καμίνι» από πλευράς των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδος. Δυστυχώς όμως, ο αγώνας σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια που εξελίχθηκαν με το τέλος του αγώνα και πριν πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος χαιρετισμός μεταξύ των ομάδων και των διαιτητών.

Φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας που βρίσκονταν στην εσωτερική κερκίδα πλησίον του αγωνιστικού χώρου, εισήλθαν μέσα και προπηλάκισαν αθλητές της Ε.Α.Π. Τα επεισόδια πήραν μεγάλη διάσταση λόγω της απουσίας Αστυνομικής Δύναμης αλλά και την ανυπαρξία μελών του Δ.Σ. του ΚΟΡΟΙΒΟΥ για να συγκρατήσουν τον όχλο. Τέτοια απαράδεκτα γεγονότα προσβάλουν και δυσφημούν το άθλημα του Βόλεϊ, απομακρύνουν τα παιδιά από τον αθλητισμό και τις οικογένειες από τα στάδια, διαταράσσοντας τις καλές σχέσεις μεταξύ των ομάδων. Εμείς θα συνεχίσουμε να υποδεχόμαστε φιλικά την ομάδα του ΚΟΡΟΙΒΟΥ, τους γονείς αλλά και του φίλους της που κάθε φορά την συνοδεύουν, όπως το έχουμε ήδη πράξει τόσο όταν κερδίζαμε όσο και όταν χάναμε στους μεταξύ μας αγώνες.

Καλούμε όμως το Δ.Σ. του ΚΟΡΟΙΒΟΥ εκτός από την καταδίκη των διαδραματιζόμενων γεγονότων, να μην συμπεριλαμβάνει στα μεταξύ μας παιχνίδια στην Πάτρα, τον Βοηθό Προπονητή και τέως παίκτη Γ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ. Η Ενέργειά του να γρονθοκοπήσει αθλητή μας, να συμπαρασύρει τον όχλο που τον κτυπούσε ανελέητα ακόμη και όταν είχε πέσει στο παρκέ αδιαφορώντας για τους κινδύνους και την εξέλιξη των γεγονότων, τον κατατάσσει στην κατηγορία των ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ και όχι στους παράγοντες που θέλουν την ανάπτυξη του αθλήματος και την αποτροπή της βίας. Ευθύνη έχουν και οι διαιτητές που δέχθηκαν να ξεκινήσει ο αγώνας χωρίς την απαιτούμενη άδεια για τον συγκεκριμένο αγώνα και την παρουσία Αστυνομικής Δύναμης, αλλά και να συνεχιστεί ο αγώνας ακόμη και όταν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας διαφωνούσαν σε σφυρίγματα, εισέρχονταν στον αγωνιστικό χώρο και προσέγγιζαν τη σκάλα του Α’ διαιτητή, με αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή.

Στον αγωνιστικό τομέα, η νεανική ομάδα της Ε.Α.Π. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας τα τρία σετ στις λεπτομέρειες και στην απειρία με μικρή διαφορά πόντων. Στο τρίτο σετ όπου η ομάδα μας βελτίωσε την υποδοχή της και περιόρισε τα λάθη, η Ε.Α.Π. κέρδισε εύκολα και με διαφορά 13 πόντων. Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα ήταν το ανύπαρκτο φιλέ που χρεώθηκε στην Ε.Α.Π. κατά το δεύτερο σετ και όταν το σκορ ήταν 23-24 υπέρ του ΚΟΡΟΙΒΟΥ, τελειώνοντας το σετ και κάνοντας το 2-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος. Τα σετ: 26-24, 25-23, 12-25, 25-23.

Για την Ε.Α.Π. (ΓΕΡΑΝΙΟΣ ΑΝΤ.): ΠΑΤΡΙΝΟΣ Η., ΤΣΑΡΚΑΤΟΓΛΟΥ Μ., ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ Γ., ΣΥΡΟΣ Γ., ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ Α., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΠΕΤΟΥΣΗΣ ΣΠ.(λ), ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΓΕΡΑΝΙΟΣ Ι., ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΑΝΔ., ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ., ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Β.(λ).

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΡΑΝΙΟΣ Λ. ΠΑΤΡΙΝΟΣ Θ.

Από το Blogger.