Headlines
Αναρτήθηκε: Δευτέρα 5 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Πάτρα: Ο Κωνσταντίνος Κόντης στηρίζει τη ΡΑΠ του Κώστα Σπαρτινού

Ο Ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής
Αστυνομίας Κωνσταντίνος Κόντης έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Κάθε ενεργός πολίτης, με πραγματικό, ανιδιοτελές ενδιαφέρον για την πόλη του, για τα προβλήματα και τις προοπτικές της, έχει καθήκον να παρακολουθεί από κοντά κορυφαίες δημοκρατικές διαδικασίες, όπως εν προκειμένω οι δημοτικές εκλογές.
Η Πάτρα, μετά από μια μακρά περίοδο στασιμότητας, καθηλωμένη από λάθος πολιτικές, από λάθος επιλογές και αυτοσχεδιασμούς που δεν μας οδήγησαν πουθενά, πρέπει να ξαναβρεί τον στέρεο βηματισμό της και να επανέλθει σε τροχιά κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής δημιουργίας.
Με όρους καθαρούς, με κανόνες που θα προασπίζουν και θα προτάσσουν κάθε φορά το δημόσιο συμφέρον, πλάι στην ανάγκη στήριξης όσων ασφυκτιούν υπό το βάρος της σημερινής συγκυρίας και πληρώνουν ακριβά τις συνέπειες της Κρίσης.
Ο Δήμος μπορεί και οφείλει να είναι πυλώνας στήριξης και αρωγής όσων δοκιμάζονται, χωρίς να παραμερίζει την αποστολή του ως φορέα ανάταξης της πόλης, μέσα από πραγματικά αναπτυξιακές πολιτικές, μέσα από πρωτοβουλίες που θα δημιουργούν ευκαιρίες, θα ανοίγουν ορίζοντες, θα συνυπολογίζουν κάθε φορά το κοινωνικό περιβάλλον και τις ανάγκες των δημοτών.
Θεωρώ ότι, ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών, ο μόνος συνδυασμός που μπορεί να εγγυηθεί μια ασφαλή πορεία στο μέλλον, μακριά από ισορροπίες και μικροσυμφέροντα, μακριά από κενόδοξες προσεγγίσεις και αβάσιμους, ψηφοθηρικούς δήθεν «οραματισμούς» είναι ο συνδυασμός Ρ.Α.Π. – Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη με επικεφαλής τον Κώστα Σπαρτινό. Και δημοσίως εκφράζω την στήριξη μου».

Από το Blogger.