Headlines
Αναρτήθηκε: Κυριακή 4 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας "Patrasso- Οι πόλεις ξεχνάνε;" στο Δημοτικό Θάτρο Απόλλων

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα του έργου "Patrasso- Οι πόλεις ξεχνάνε;" στο
Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα, παρουσία  της κ.Μαριλένας Δημαρά, της προέδρου του Δ.Σ. Νανάς Πατρώνη, της αντιπροέδρου Μαριάν. Σταματιάδου, της Χ.Καρλιαύτης του Ν.Μακρή και της Ελλης Περπερίδου μελών του Δ.Σ. του θεάτρου,  δημοσιογράφων, πατρινών με ιταλικές ρίζες και πολλών φίλων του θεάτρου.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη παράσταση-ντοκουμέντο βασισμένη σε αληθινές προσωπικές μαρτυρίες  Πατρινών με Ιταλικές ρίζες. Άγνωστες ιστορίες της Πάτρας, αληθινά γεγονότα και εικόνες μιας πόλης που διαρκώς αλλάζει .
Η κάθε πόλη είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Έχει σώμα, πρόσωπο, μέλη, φωνή, μνήμες. Έχει μυρωδιές, σημάδια από παλιά και νέα τραύματα, γιατρεμένα και αγιάτρευτα. Η μνήμη των ανθρώπων μπορεί να ξεθωριάζει αλλά η πόλη πάντα  θυμάται τους ανθρώπους που έζησαν σε αυτήν.

Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία:  Μίλτος Νίκας
Video : Παναγιώτης Φαφούτης
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος
Μουσική Επιμέλεια: Αυροκόμη Ξενόγιαννη
Βοηθός σκηνοθέτη:  Γιώργος Παπαστεφάνου.
Παίζουν οι:  Ονίκ Κετσογιάν, Αβροκόμη Ξενόγιαννη,  Γιάννης Πετρούτσος, Ανδριάνα  Χαλκίδη και η Σεσίλια Χαρμπίλα.

Η παράσταση θα παιχτεί επίσης σήμερα 4 και αύριο 5 Μαίου στο  Δημοτικό θέατρο Απόλλων   στις 9.30 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων 10 ευρώ, 7 ευρώ τα φοιτητικά και ομαδικά, 5 ευρώ ανέργων και Αμέα.
Η παράσταση παίχτηκε για πρώτη φορά στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων τον Ιούνιο του 2013 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ομιλούντες Τόποι».

Από το Blogger.