Headlines
Αναρτήθηκε: Τετάρτη 7 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Αύριο Πέμπτη το ΚΚΕ πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου

Αύριο Πέμπτη το ΚΚΕ πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Πλατεία
Γεωργίου στις 8:30 μμ με κεντρικό ομιλητή τον γ.γ. της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Θα χαιρετήσουν η υποψήφια Ευρωβουλευτής, Νατάσα Παναγιωτάρα, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Στάθης Κεραμιδάς, δημοσιογράφος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, γιατρός.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:
Καλούμε όλους και όλες, που δεν βολεύονται στον στενό κορσέ της ΕΕ, των κομμάτων της αστικής διαχείρισης, της φτώχειας, της ανεργίας, της φοροληστείας, των λουκέτων στα μαγαζιά, του ξεκληρίσματος της αγροτιάς, να είναι εκεί.
Ιδιαίτερα καλούμε τους νέους και τις νέες που βιώνουν από πρώτο χέρι την καπιταλιστική βαρβαρότητα, την ανεργία, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, τη σύγχρονη ξενιτιά, την ανασφάλεια.
Υπάρχει Διέξοδος προς όφελος του λαού.
Στην περιοχή της Αχαΐας, όπως άλλωστε και σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν σημαντικές παραγωγικές δυνατότητες, έμπειρη και εξειδικευμένη εργατική τάξη, αγρότες, έμπειρο και ικανό επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό. Υπάρχουν δηλαδή οι αντικειμενικοί παράγοντες για τη στήριξη της αναπτυξιακής διαδικασίας προς όφελος του λαού.

Η αμφισβήτηση, από το λαό – της κυριαρχίας των μονοπωλίων και του ευρωμονόδρομου με ισχυρό ΚΚΕ παντού στις εκλογές, στο κίνημα, στα σωματεία, αποτελεί την προϋπόθεση για να ανοίξει ο δρόμος γι αυτήν. Για να ανοίξει ο δρόμος για μια ανάπτυξη της οποίας κριτήριο θα είναι η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι το καπιταλιστικό κέρδος.

Από το Blogger.