Headlines
Αναρτήθηκε: Σάββατο 10 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Α. Γεωργιάδη στα νοσοκομεία της Πάτρας - Όλο το πρόγραμμά του

(15:30') Συνεχίζοντας την περιοδεία του στα νοσοκομεία της Πάτρας ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το Νοσοκομείο "Θώρακος".
 
Ο κ. Γεωργιάδης κατά την βόλτα του στους διαδρόμους του νοσοκομείου δέχθηκε τα αιτήματα των ασθενών για να μην κλείσει το νοσοκομείο, ενώ πραγματοποιήθηκε και σύσκεψη για το μέλλον του νοσηλευτικού ιδρύματος.
 
Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε να ενημερωθεί αν το νοσοκομείο μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα στα πρότυπα του Νοσοκομείου "Σωτηρία", ενώ μετά έθεσε στο τραπέζι την πρόταση να μεταφερθεί στο οκταώροφο κτίριο του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας", όταν αυτό θα είναι έτοιμο.
 
Ο διοικητής του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" τέθηκε θετικά διακύμενος στο να μεταφερθεί το Νοσημάτων Θώρακος στο οκταώροφο κτίριο, ενώ αντίθετη σε αυτή την λύση ήταν άλλοι παρευρισκόμενοι στη σύσκεψη, όπως ο υποδιευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του "Αγ. Ανδρέας".
 
Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο ο κ. Γεωργιάδης προχώρησε σε δήλωση στην οποία είπε ότι "Τώρα το Νοσοκομείο Θώρακος δεν κλείνει. Θα μελετήσουμε, θα διαπραγματευθούμε και θα αποφασίσουμε για το μέλλον του".
(14:00') Oλοκλήρωσε την περιοδεία του στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας ''Άγιος Ανδρέας'', ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στο Νομό Αχαΐας, έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην επίβλεψη των έργων κατασκευής του κεντρικού κτιρίου στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας».
Ο υπουργός Υγείας έγινε δέκτης διαμαρτυρίας από αγανακτησμένη πατρινή, μητέρα δύο παιδιών, η οποία διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος στον κ. Γεωργιάδη γιατί, όπως υποστήριξε, είναι εκπαιδευτικός που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ έχει προβλήματα υγείας, εξαιτίας της μείωσης των ποσοστών αναπηρίας,
 
Ο υπουργός Υγείας από την πλευρά του υποστήριξε ότι η μείωση στα ποσοστά αναπηρίας δεν είναι της αρμόδιότητάς του, αλλά του υπουργού Εργασίας και δεσμεύθηκε να θέσει το θέμα στον αρμόδιο υπουργό.
 
Ο κ. Γεωργιάδης επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στο οκταώροφο κτίριο του νοσοκομείο υ και κατόπιν κατευθύνθηκε στο Ταχύρρυθμο.
 
Αυτή την ώρα βρίσκεται στον νοσοκομείο ''Θώρακος'', όπου και συνομιλεί με γιατρούς, αλλά και το προσωπικό.
 
Αργότερα ίσως επισκεφθεί το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο της περιοχής, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί και στη ναυαρχίδα της υγείας στην Πάτρα, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
 
Ακολούθως, θα έχει συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Ανδρέα Κατσανιώτη. 
 
Στις 5 το απόγευμα θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Παίδων «Καραμανδάνειο». Μία ώρα αργότερα, στις 6 μ.μ. θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στη ΝΟΔΕ Αχαΐας, ενώ στις 7 μ.μ. θα έχει συνάντηση με στελέχη στη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος.
 
ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑ
 
Ο Υπ. Υγείας, αύριο Κυριακή στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Αγρινίου, στις 11 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αγρινίου κ. Κοσμά, μισή ώρα αργότερα θα συναντηθεί με στελέχη του κόμματος στο Αγρίνιο και στις 12 το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Αμαλιάδα, όπου στη 1:30 μ.μ. θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Αμαλιάδας και θα εγκαινιάσει τη Νέα Πτέρυγα. 
Πηγή:gnomip.gr

Από το Blogger.