Headlines
Αναρτήθηκε: Σάββατο 17 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Τρία νέα καταστήματα ανοίγουν στην Πάτρα! - Δείτε ποια είναι

Με τρία νέα καταστήματα γνωστών αλυσίδων
εμπλουτίζεται η αγορά της Πάτρας. Και στα τρία ακίνητα που θα φιλοξενήσουν τα καταστήματα, αυτό τον καιρό, δουλεύουν πυρετωδώς.

Στην Αγίου Νικολάου, μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Αγίου Ανδρέου και μάλιστα δίπλα - δίπλα, προσεχώς δύο νέα καταστήματα: Το «Zara Home» και το «Tiger». To «Zara Home» της γνωστής αλυσίδας, φέρνει τη μόδα στο σπίτι μας με ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε χώρο του σπιτιού, ενώ διαθέτει και μεγάλη γκάμα μεμονωμένων προϊόντων και διακοσμητικών.

Τα καταστήματα «Tiger» είναι ένα δανέζικο πρότζεκτ που διαθέτει ελκυστικά και πρωτότυπα προϊόντα για το σπίτι, το γραφείο, τα παιδιά αλλά και τους εαυτούς μας, με σκανδιναβικό design. Μικρά, εύχρηστα για κάθε χώρο αντικείμενα, σε προσιτές τιμές. Το «Tiger» διαθέτει καταστήματα σε 18 χώρες της Ευρώπης.

Η γνωστή σουηδική εταιρεία «Η&M» - μετά το παιδικό κατάστημα που άνοιξε στην Αγίου Νικολάου, ανοίγει κατάστημα και με ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες, στον εμπορικό πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγίου Νικολάου. Ετσι, ικανοποιείται ένας διακαής πόθος πολλών κυρίως γυναικών που επιθυμούσαν, εδώ και πολλά χρόνια, «H&M» στην Πάτρα.

Πηγή: dete

Από το Blogger.