Headlines
Αναρτήθηκε: Σάββατο 17 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Πάτρα: Με τί καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή;

Βελτιωμένος θα ειναι το Σάββατο ο καιρός σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες καθώς το μαϊστράλι που μας ταλαιπώρησε τόσο πολύ με την έντασή του και κυρίως με την ψύχρα του, αρχίζει και εξασθενεί. Την ημέρα των εκλογών τα πράγματα από άποψη καιρού θα είναι ακόμη καλύτερα καθώς λιγοστεύουν οι βροχές και ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή

Περιμένουμε καλό καιρό το πρωί αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που παροδικά στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν οπότε θα εκδηλωθούν σποραδικές τοπικές μπόρες κυρίως στις ορεινές περιοχές. Η ορατότητα θα εινα περιορισμένη το πρωί στα δυτικά και βόρεια της χώρας ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη τοπικά εως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 23 βαθμούς, στα κεντρικά από 10 εως 25 με 26 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 14 εως 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττικη το πρωί περιμένουμε λιακάδα με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ και στα ανοιχτά του νομού εως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 25 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοανατολικοί 2 με 3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 εως 22 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός της κάλπης σε 7 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας:

- Στην Πάτρα περιμένουμε λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 22 βαθμούς κελσίου.

- Στο Ηράκλειο περιμένουμε λίγα σύννεφα που κυρίως προς τον Ψηλορείτη θα πυκνώσουν το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 εως 22 βαθμούς κελσίου.

- Στην Κέρκυρα περιμένουμε νεφώσεις που τοπικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 εως 21εναν βαθμούς κελσίου. - Στη Λάρισα περιμένουμε νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί το πολύ 2 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 εως 25 βαθμούς κελσίου.

- Στη Νάξο περιμένουμε αίθριο καιρο το πρωί αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

- Στην Αλεξανδρούπολη περιμένουμε λιακάδα το πρωί και λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 εως 22 βαθμούς κελσίου.

- Στα Ιωάννινα περιμένουμε αραιές νεφώσεις το πρωί που θα πυκνώσουν το μεσημέρι και το απόγευμα. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 6 εως 21εναν βαθμούς κελσίου.

Πηγή: newsit

Από το Blogger.