Headlines
Αναρτήθηκε: Παρασκευή 9 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Ολοκληρώνεται άμεσα η πεζοδρόμηση της Παντανάσσης

Ολοκληρώνεται σύντομα το έργο της πεζοδρόμησης
του τμήματος της οδού Παντανάσσης στο τμήμα από την Καραϊσκάκη έως την 25ης Μαρτίου.

Η Δημοτική Αρχή δείχνοντας άμεσα ενδιαφέρον να αποπερατωθεί η πεζοδρόμηση η οποία είχε σταματήσει λόγω της διάλυσης της πρώτης εργολαβίας, προχώρησε γρήγορα στην προκήρυξη νέας για να ολοκληρωθεί η πεζοδρόμηση.

Το χώρο που εκτελούνται οι εργασίες επισκέφθηκε ο Δήμαρχος, Γιάννης Δημαράς, ο οποίος έδωσε και τη σχετική εντολή για την ολοκλήρωση του έργου, μαζί με των Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Βασίλη Λοτσάρη.

Η πρώτη εργολαβία ξεκίνησε προς τα τέλη του 2010 και διαλύθηκε τον Ιούνιο του 2011 διότι εξαρχής δεν είχε εξασφαλισθεί η επαρκής χρηματοδότηση.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή του κ. Δημαρά έσπευσε, με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, να προκηρύξουν νέα εργολαβία με τίτλο «Πεζοδρόμηση τμήματος οδού Ρ. Φεραίου και Οδού Γεροκωστοπούλου», σε αυτή την εργολαβία με την εντολή του Δημάρχου εντάχθηκε και η ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης της οδού Παντανάσσης. Έτσι μετά το πέρας των άλλων πεζοδρομήσεων συνεχίστηκε η επέκταση της πεζοδρόμησης της Παντανάσσης, η οποία, όπως διαπίστωσαν ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Έργων, θα αποπερατωθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Από το Blogger.