Headlines
Αναρτήθηκε: Σάββατο 3 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Σπαρτινού

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα
Σπαρτινού σε τοπικές κοινότητες αλλά και δημοτικές υπηρεσίες της πόλης.
Ανήμερα της πρωτομαγιάς ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός μαζί με μέλη της παράταξης ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη συμμετείχε στην συγκέντρωση τιμής και μνήμης της εργατικής πρωτομαγιάς και των αγώνων των εργατών στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας στην πλατεία Όλγας.
Την ίδια μέρα και μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την εργατική πρωτομαγιά παρευρέθηκε συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία μελών της ΡΑΠ–Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην τοπική κοινότητα του Άνω Σουλίου. Στο περιθώριο των εκδηλώσεων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα αυτά τα χρόνια από την αδιαφορία των δημοτικών αρχών.
Την Παρασκευή το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός μαζί με αντιπροσωπεία μελών της ΡΑΠ-Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη επισκέφτηκαν δύο από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης, στην περιοχή του Βλατερού και στην οδό Αμερικής. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υπαλλήλους που στελεχώνουν αυτές τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου και να ενημερωθούν για τα προβλήματα που τους ταλανίζουν. Για ακόμη μια φορά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που δίνει ο ίδιος και η παράταξη του σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και παροχής κοινωνικών υπηρεσιών από τον δήμο.
Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του στις υπηρεσίες του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου όπου είχε επαφές τόσο με εργαζομένους όσο και με πολίτες που εξυπηρετούνται από αυτές. Εκεί αναφέρθηκε στην πλήρη αποτυχία των κυβερνητικών επιλογών που στο βωμό της ικανοποίησης των εντολών της τρόϊκα και των δανειστών, έχουν απορρυθμίσει πλήρως και σε όλα τα επίπεδα την παροχή υγειονομικών υπηρεσιών στη χώρα.  

Από το Blogger.