Headlines
Αναρτήθηκε: Παρασκευή 9 Μαΐου 2014
Δημοσιεύτηκε στο Patrasnews.com

Οι Patrinistas ετοιμάζουν το επόμενο... "χτύπημα" στο Vino Vina

«Σας περιμένουμε -λένε στην πρόσκλησή τους- Τρίτη και
13 του Μάη ώρα 9.00 μμ στο φιλόξενο μπαράκι VINO VINA σε ένα παλιό κτίριο της Πάτρας, επί της Τριών Ναυάρχων 72»

Στιγμιότυπο με τους Patrinistas και τον καθαρισμό χειμάρρου στην Πάτρα, την περασμένη Άνοιξη


Οι Patrinistas ετοιμάζονται για τις επόμενες δράσεις και ξαναβρίσκονται για να τις προετοιμάσουν στο wine bar Vino Vina, που βρίσκεται επί της Τριών Ναυάρχων, μεταξύ Κανακάρη και Καραϊσκάκη. Οι ίδιοι οι Patrinistas, αναφέρουν στην πρόσκλησή τους: «Μετά από αρκετό καιρό και μπόλικες δράσεις θα ξαναβρεθούμε για να συζητήσουμε για τις επόμενες. Σας περιμένουμε. Τρίτη και 13 του Μάη ώρα 9.00 μμ στο φιλόξενο μπαράκι VINO VINA σε ένα παλιό κτίριο της Πάτρας, επί της Τριών Ναυάρχων 72. 
Φέρτε την καλή σας διάθεση, την παρέα σας και τις ιδέες σας για τις επόμενες δράσεις μας».
Υπενθυμίζεται, ότι η τελευταία δράση των Patrinistas έγινε τον Μάρτιο, για την «Ώρα της Γης 2014», που φέτος είχε κεντρικό μήνυμα «Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου για να κάνεις την αλλαγή πραγματικότητα» («Use your power to make change a reality»).
Δεκάδες συμπολίτες τους, όλων των ηλικιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομάδας Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους παγκόσμιους ηγέτες, ότι πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος από την κλιματική αλλαγή.

Από το Blogger.